• 70/633-7534
  • guribowling@gmail.com
  • 2837 Vértesszőlős, Valusek Dezső u. 126.

ÁRAK

______________________________________________________________________________________________________________

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Pizza Felice nyereményjátéka iránt! Az alábbiakban találhatóak a játékszabályok, a játék részvételi feltételei és a jogi nyilatkozatok.

Részvételi feltételek:

A nyereményjátékban való részvétel feltétele a játékszabályok, az adatvédelmi és a jogi feltételek elfogadása, valamint az összes részvételi feltétel teljesítése.

A nyereményjátékban való részvétel nem kötelező, önkéntes alapon működik.

A játékban csak olyan személyek vehetnek részt, akik betöltötték a 12. életévüket.

A játékban való részvételhez legalább egy Pizza Felice pizzát kell megvásárolni a játék időszaka alatt. Minden egyes pizza megvásárlása további egy sorsjegyet biztosít a játékosnak.

A játékban való részvételhez szükséges adatok: név, telefonszám, email cím.

A játékban csak Magyarországon tartózkodó személyek vehetnek részt.

Játékszabályok:

A játék kezdete: 2023. Március 17.

A játék lezárására az első 500 pizza eladása után kerül sor.

A nyertes egy pár Nike Dunk Retro Panda cipőt nyer a Pizza Felice jóvoltából, amit az első 500 pizza megvásárlója között sorsolunk ki.

A nyertest a sorsolás során véletlenszerűen választjuk ki az összes résztvevő közül.

A nyeremény nem átruházható, és készpénzre nem váltható.

A nyereményjáték más kedvezményekkel vagy akciókkal nem vonható össze.

A nyertes személyt az e-mail címén és telefonszámán keresztül értesítjük a nyereményéről. Valamint a sorsolás eredményét Facebook oldalunkon közzétesszük. Amennyiben 24 órán belül nem válaszol, úgy a nyeremény automatikusan másik játékosnak jut.

Az játékban való részvétellel a játékos elfogadja a jelen szabályzatot, valamint az adatvédelmi nyilatkozatot és a jogi nyilatkozatot.

Jogi, felelősségvállalási nyilatkozat:

A Pizza Felice nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért, kárért, sérülésért vagy kárigényért, amely a nyereményjátékból vagy az abban való részvétellel kapcsolatban merül fel.

A nyereményjátékban való részvétel a játékos teljes felelősségére történik.

A Pizza Felice nem vállal felelősséget semmilyen hibás vagy hiányos adatokért, amelyeket a játékosok megadnak a részvétel során.

Az esetleges vitás kérdésekben a nyereményjátékot szervező cég döntése az irányadó.

A Pizza Felice fenntartja a jogot a szabályzat bármely pontjának módosítására vagy visszavonására, amennyiben az indokolt vagy szükséges.

Adatkezelési tájékoztató:

Üdvözöljük! Mint a Pizza Felice nyereményjáték adatkezelője, szeretnénk tájékoztatni Önt az adatvédelemmel kapcsolatos irányelveinkről.

Az általunk gyűjtött személyes adatokat kizárólag a nyereményjáték lebonyolítására használjuk fel, például a nyertesek értesítésére és a díjak kiküldésére. Az adatokat nem osztjuk meg harmadik féllel, kivéve, ha erre törvényi előírások köteleznek minket.

Az adatokat biztonságosan tároljuk és csak azoknak az alkalmazottainknak adjuk át, akiknek a feladata a nyereményjáték lebonyolítása. Az adatokat csak a játék időtartama alatt tároljuk és annak lezárását követően töröljük.

Az adatok védelme érdekében megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket alkalmazunk. Az Ön jogai közé tartozik az adatokhoz való hozzáférés, azok helyesbítése, törlése és az adatkezelés korlátozása.

A játékban való részvétellel a játékos autómatikusan elfogadja adatkezelési feltételeinket.

Amennyiben bármilyen kérdése van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Sok szerencsét kívánunk minden kedves játékosunknak!

BOWLING BÉRLET

______________________________________________________________________________________________________________

600 perces 6500 Ft/óra

1200 perces 5990 Ft/óra

PÁLYAFOGLALÁSI FELTÉTELEK

Minimum 1 óra foglalása szükséges.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a lefoglalt pályákat előre nem jelzett késés esetén 15 perc után kiadjuk, illetve az előre lefoglalt ki NEM használt játékidőt teljes árban számoljuk fel!
Áraink /óra/pálya alapján értendőek, és tartalmazzák az ÁFA-t! A pontos végösszeg perc alapú elszámolás alapján kerül kiszámításra.

MIÉRT KELL A BOWLING CIPŐ?

Nem véletlenül lett kitalálva, ez a lábbeli ugyanis megfelelően tartja a lábat, ami elengedhetetlen egy jó dobáshoz. Jellegzetes formája van, ami megkülönbözteti minden más cipőtől, és egyedi talpa.

Az ok tulajdonképpen, amiért ki lett találva, az, hogy a pálya minőségét megőrizhessék. Erre azért van szükség, mert a pályát olyan anyagokból készítik, amik bár sokáig tartanak, de azért nem teljesen sérthetetlenek.
Ha a játék közben mindenki azt a cipőt használná, amivel kint az utcán járt, akkor az annak a talpán lévő szennyeződésekkel, apró kavicsokkal, homokszemekkel felkarcolnák a bowlingpályát.